7.1.10

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ/ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ(2)

Διαβάστε το 1ο μέρος εδώ:

ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ(1)

4. Να πίνετε πολύ νερό.Το νερό εκτός των υπόλοιπων ευεργετικών του επιδράσεων δίνει ένα αίσθημα πληρότητας/κορεσμού. Δεν είναι ασύνηθες το σώμα μας να συγχέει τα αισθήματα πείνας και δίψας.

5. Επανέρχομαι στον κορεσμό: ο αποδοτικότερος τρόπος για να πετύχετε το αίσθημα του κορεσμού είναι η επαρκής λήψη πρωτεΐνης.
Προσθέστε λοιπόν μια πηγή άπαχης πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα.
Τρώτε συχνότερα και μικρότερα γεύματα.
 Κορεσμό δίνουν επίσης και τα λίπη από τα οποία να προτιμάτε τα λεγόμενα " καλά λίπη " δηλαδή τα μονοακόρεστα και τα ωμέγα-3.

6. Μάθετε να τρώτε φυσικές,ανεπεξέργαστες τροφές.Τρώγοντας τέτοιου είδους τροφές χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια να πάρει κανείς κιλά.
'Οπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα η κύρια αιτία για την έξαρση των περιπτώσεων παχυσαρκίας είναι οι επεξεργασμένες τροφές και κυρίως οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες με προεξάρχουσα τη ζάχαρη και το αλεύρι.7. Το σημαντικότερο το κράτησα για το τέλος : να γυμνάζεστε συστηματικά! 

Δεν είναι το θέμα μας να χάσουμε απλά κιλά ή να διατηρήσουμε τα υπάρχοντα. Αυτό τολμώ να πω ότι είναι σχετικά απλό.
Εκείνο που θα πρέπει να επιδιώκουμε με ζέση είναι η ποιότητα, δηλαδή μια καλή σωματική σύνθεση με ένα ευνοϊκό λόγο μυϊκής μάζας/λίπος.
Αυτό σημαίνει εμφάνιση,δύναμη και ευ ζην.

Να είσθε υγιείς και να γυμνάζεστε!Χρήστος Στρογγύλης
http://maconwaterproofing.blogspot.com/
http://monosimacon.blogspot.com/
http://steganosi.blogspot.com/
http://www.macon.gr/
http://totalfitness-christos.blogspot.co/

2 comments:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ..ΚΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΓΚΟΥ ΔΛΔ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΓΛΥΚΟΖΗ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΜΙΝ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ..ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΒΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ-ΠΡΩΤΕΙΝΗ?

    ReplyDelete
  2. Eξαρτάται από την ένταση και τη διάρκεια. Για σκληρές προπονήσεις ναι!

    ReplyDelete