10.6.10

ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (2)


Διιαβάστε επίσης:

ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (1)
 
 
Μύθος 2ος


Με πολλές επαναλήψεις θα φύγει το τοπικό λίπος και θα φανούν οι κοιλιακοί


Η αλήθειαΔεν υπάρχει τρόπος να στοχεύσουμε το λίπος σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε γενετικά ρυθμισμένοι έτσι ώστε να χάνουμε λίπος από όλο το σώμα ταυτόχρονα.

Φαντασθείτε το υποδόριο λίπος  μας σαν ένα κρεμμύδι με πολλά και λεπτά στρώματα.
 Μετά από συστηματική προσπάθεια κατορθώνουμε να βγάλουμε από πάνω μας την πρώτη στρώση.
Το λίπος θα φύγει όπως ακριβώς φεύγουν οι στρώσεις ενός κρεμμυδιού όταν το καθαρίζουμε: από παντού. Από το στήθος μας,από την περιφέρειά μας,μέχρι και από το πρόσωπό μας.

Κάθε προσπάθεια λοιπόν για να εκδιώξουμε τυχόν τοπικό λίπος είναι εκ προοιμίου καταδικασμένη.

Βέβαια τα ροκανίσματα και οι διπλώσεις ενδυναμώνουν τους κοιλιακούς. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μειώσουμε τις επαναλήψεις,να αυξήσουμε την αντίσταση και φυσικά να μη γυμναζόμαστε ποτέ για δύο συνεχείς μέρες.Μύθος 3ος

Για εντυπωσιακά αποτελέσματα θα πρέπει να γυμνάζω τους κοιλιακούς μου κάθε μέρα.


Η αλήθεια

Κάτι τέτοια θα ήταν μια συνταγή σίγουρης καταστροφής. Ισχύουν  όσα αναφέρθηκαν στις αναρτήσεις για την υπερπροπόνηση. Θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα.

Οι κοιλιακοί, όπως και όλοι οι μύες, θα πρέπει να προπονούνται maximum 2-3 φορές την εβδομάδα  το πολύ για 10'-15' κάθε φορά.

Οι μύες μας μεγαλώνουν όχι κατά τη διάρκεια της άσκησης αλλά στο ενδιάμεσο διάστημα της ξεκούρασης. Μη τους ξεκουράζετε και δεν θα τους δώσετε την ευκαιρία να ανακτήσουν τη δύναμή τους και να την αυξήσουν ακόμη παραπάνω.Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!

Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σαςNo comments:

Post a Comment