14.6.10

ΠΑΡΑΛΙΑ: ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ!







Αν είστε αποφασισμένοι, μπορείτε μέσα σε μόνο λίγες εβδομάδες να κάνετε τη διαφορά.

Αρκεί να μπείτε στη σωστή κατεύθυνση. Ένα πράγμα που μετράει ιδιαίτερα στην εμφάνιση σας είναι η αυτοπεποίθηση που αποπνέετε και η αυτοπεποίθηση ενισχύεται όταν γνωρίζεις ότι βαδίζεις στο σωστό δρόμο.


Μερικές συμβουλές για τη γρήγορη βελτίωση της σωματικής σας εμφάνισης

1. Δημιουργήστε ένα θερμιδικό έλλειμμα με συνδυασμό διατροφής και άσκησης.

2. Τρώτε κυρίως άπαχη πρωτεΐνη,ινώδη λαχανικά και καλά λίπη. Περιορίστε προσωρινά το άμυλο,τα δημητριακά,τα γαλακτοκομικά και τις υγρές θερμίδες.

3. Από υγρά να πίνετε μόνο άφθονο νερό. Όχι γάλα,χυμούς κλπ.

4. Τρώτε 4-6 γεύματα ημερησίως αντί για 2-3. Υποθέτω ότι είναι ευνόητο ότι οι μερίδες θα περικοπούν ανάλογα!

5. Οι πιο προσοδοφόρες ασκήσεις στην παρούσα φάση είναι η μεταβολική προπόνηση με βάρη και η διαλειμματική αερόβια.

Δεν χρειάζεται να ξεσκιστείτε!

 Αρκεί να είστε συνεπείς. Αν είστε κουρασμένοι γυρίστε το σε αερόβια σταθερού τέμπο.

6. Να θυμάστε ότι το πνεύμα πάντα νικάει το σώμα και ότι ποτέ δεν πρέπει να δίνουμε στη σωματική εμφάνιση περισσότερη βαρύτητα από όση της αξίζει!



Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας






5 comments:

  1. Αχ μεγαλη κουβεντα το οτι το πνευμα νικαει παντα το σωμα κι οτι δινουμε στην εμφανιση μεγαλυτερη σημασια απο οτι της αξιζει.
    Πες τα στους νεοους ανδρες αυτα αλλα και γενικοτερα στη συντριπτικη πλειοψηφεια του κοσμου που εχουν υποστει την απολυτη πλυση εγκεφαλου κι αν δεν εισαι στεκα εισαι χοντρη.
    Εσυ δηλαδη ο παθιασμενος με το φιτνες θα ησουν ΟΚ με μια γυναικα και γαμω τα ατομα και μορφωμενη και εξυπνη κα...και...αλλα και με καμια εικοσαρια παραπανισια κιλα;
    Eλα που δε θα ησουνα.
    Με τοση πλυση εγκεφαλου που τρωωει ο κοσμακης απο τα μμε σε σχεση με το ποιος ειναι ο ωραιος και δεδομενης της πληρους αμορφωσιας σε σχεση με βασικα θεματα υγειας διατροφης και ασκησης (μαθημα που θα επρεπε να υπαρχει no matter what στα σχολεια)κανονικη να ναι μια γυναικα η μυωδης χοντρη θα τη βγαλουν.Ποσο μαλλον αν εχει μερικα κιλακια παραπανω.Το προτυπο στεκα εχει ισοπεδωσει τα παντα.

    ReplyDelete
  2. Aν η γαμώ τα άτομα σύντροφός μου είχε 20 κιλά παραπάνω θα την βοηθούσα να χάσει τα μισά για λόγους υγείας. Σίγουρα όμως δεν θα την άφηνα για μια γλάστρα με IQ πινέζας!

    ReplyDelete
  3. Aυτα αγαπητε που λες θα ισχυαν αν η συντροφος σου τα ειχε παρει στην πορεια της σχεσης σας τα 20.Αν τα ειχε τα 20συν απο πριν δε θα ειχε γινει καν συντροφος σου:D.Kακα τα ψεματα.:D

    Εν τω μεταξυ,δες κ την παγιδα αυτου που ειπα... Τα 20 κιλα ειναι πολυ σχετικο νουμερο.Αν σκεφτεις οτι το ευρος του φυσιολογικου βαρους συμφωνα με το bmi ειναι 15+ κιλα,μια γυναικα με 20 κιλα παραπανω απο το κατωτερο φυσιολογικο βαρος(παντα βασει bmi μιλαω ωστε να εχουμε ενα επιστημονικα ικανοποιητικα αποδεκτο σημειο αναφορας)θα ηταν μετα βιας υπερβαρη.
    Κι ομως οταν ως προτυπο επιβαλλεται το κατωτερο φυσιολογικο βαρος κ (πολυ λεω) τοτε μια γυναικα με το ανωτερο φυσιολογικο η μερικα μολις παρπανω θεωρειται και χοντρη!!!

    Θα μου πεις μιλας για κιλα,το πως δειχνεις ειναι πιο συνθετο πραγμα,εχει να κανει με βαρος σκελετου,αναλογια λιπους-μυων κλπ κλπ.Ε,ενταξει για μεσες περιπτωσεις μιλαω παντα.
    Anyway!

    Προσωπικα καταφερα και βρηκα μετα απο πολυ πονο και κοπο τις ισορροπιες μου.
    Δυστυχως ομως ο περισσοτερος κοσμος εξακολουθει να κρινει τους αλλους και το χειροτερο,τον ιδιο του τον εαυτο βασει των προτυπων που βριζω τοση ωρα.Κι απο κει πηγαζουν εεεεεεεεεενα σωρο κακα.

    ReplyDelete
  4. Για να συνεισφέρω και εγώ…
    γιατί μιλάμε συνέχεια για το πώς βλέπει ο «κόσμος» τα άτομα που διαφέρουν από κάποια στάνταρ ή τις προσδοκίες του και δεν βλέπουμε το πώς τα ίδια τα άτομα αντιμετωπίζουν τον εαυτό τους;
    Για μένα είναι αρκετά σαφές ότι στην πραγματικότητα δεν θέλουν να αλλάξουν αυτό που είναι… εν προκειμένω την εμφάνισή τους, ούτε για λόγους υγείας ούτε για λόγους αισθητικής. Τα θέλω αλλά δεν μπορώ, δεν είναι τπτ άλλο από δικαιολογιες.
    Εμείς φταίμε μετά που βγάζουν τα κόμπλεξ τους χαρακτηρίζοντας τους υπόλοιπους κολλημένους, ψώνια κλπ
    Το νους υγιής εν σώματι υγιει, το έχουμε ξεχάσει και παίρνουμε ή το ένα σκέλος ή το άλλο.

    ReplyDelete
  5. DO U EVEN LIFT BROOOO???

    ReplyDelete