6.10.10

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!







Διαβάστε επίσης:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ!



2.  O περισσότερος κόσμος παραμελεί την άσκηση με βάρη σε όφελος της αερόβιας. Ιδίως οι γυναίκες για τις οποίες τα βάρη αποτελούν απόλυτη αναγκαιότητα:
 
ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ:MUST ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 
H αερόβια βοηθάει σε πολλά πράγματα αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το σχήμα του σώματός σας. Επίσης μην ξεχνάτε την απειλή της σαρκοπενίας και της οστεοπόρωσης.
 
Θα μου πείτε ότι είναι πιο άνετο και πιο σικ να χρησιμοποιείς το διάδρομο από το να χτυπιέσαι με τα βάρη και θα συμφωνήσω αλλά τα οφέλη από τα βάρη είναι πάρα πολλά:


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ/ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΡΗ:ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΟΦΕΛΗ
 
Tο κυριότερο όφελος είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής στις μεγαλύτερες ηλικίες.
 
Κάντε  τα προγράμματά σας σύντομα,έντονα,με λίγα σετ ανά άσκηση και πολύ μικρά διαλείμματα. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα ελεγχόμενες και αργές τόσο στο ανέβασμα όσο και στο κατέβασμα.
 
Γυμναστείτε με ένταση 2-3 φορές την εβδομάδα για 20'-30' και επιτρέψτε στα μεσοδιαστήματα την ξεκούραση του νευρομυϊκού σας συστήματος.
 
 
 
Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!



Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας


https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/



8 comments:

  1. Καλησπέρα,
    Κόβωντας ζάχαρι + αλεύρι σε συνδυασμό με γυμναστική μπορεί να φύγει η κοιλιά που επί το πλείστον έχει δημιουργηθεί γύρω από τον αφαλό?
    Ευχαριστώ

    ReplyDelete
  2. Πιστεύω ότι ξεκινάς από τη πιο σωστή βάση! Υπάρχουν πάντα παράμετροι όπως η ποσότητα της τροφής,η διάρκεια-συχνότητα κι ένταση της άσκησης...

    ReplyDelete
  3. καλημέρα " ναι " στα βάρη έχοντας παραπανίσια κιλά; πάντα είχα αυτή την απορία και ήμουν της αποψης να κάνω αερόβια να χάσω καποια κιλά και στη συνέχεια βαρη. λάθος;

    ReplyDelete
  4. Λάθος,ναι! Κάνε τα παράλληλα! Χάνε λίπος και κράτα μυική μάζα!

    ReplyDelete
  5. Καλησπερα ειμαι 1.57 79 κιλα μια ζωη παλευω μετα κιλα μου εχω χασει ηδη 20 κιλα συτη την στιγμη κανω διαιτα μονη μου χωρις διαιτολογο και γυμναζομαι 4 μερες την εβδομαδα zumba- CX works -body pump της les mills και σκεφτομε να ζητησω απο διαιτολογο διαιτα με βαση το γλυκαιμικο δεικτη πιστευεις οτι θα καταφερω κατι;ευχαριστω εκ τον προτερων...

    ReplyDelete
  6. Όχι πολλά πράγματα! Πάρε μια απόφαση ζωής και κόψε τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι για να έχεις πάντα υγεία και όμορφο σώμα σε συνδυασμό πάντα με την άσκηση!

    ReplyDelete
  7. Καλημερα κ χρηστο

    ReplyDelete