3.2.11

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ!

Αγωνίζονται επιστρατεύοντας τις μεγάλες τους ψυχικές δυνάμεις,παλεύουν με πολλαπλές αντιξοότητες και σφίγγουν τα δόντια για να προχωρήσουν.


Μέσα στον κουρνιαχτό των γυμναστηρίων των από πάσης άποψης εχθρικών γι αυτούς,ανάμεσα σε  σμάρια από ανυποψίαστους, πέρα βρέχει αθλούμενους κάποιοι μικροί ήρωες χαράζουν τα αβέβαια βήματά τους με μια απίστευτη αποφασιστικότητα που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια αν έχεις στοιχειώδεις ευαισθησίες.


Έχουν δώσει επικούς αγώνες για να βρεθούν εκεί. Η ζωή τους μια αδιάκοπη πάλη  με εμπόδια και προσκόμματα σε ένα κράτος που βρίσκεται στο μεσαίωνα όσον αφορά σε θέματα πρόνοιας. Έχουν περάσει από δεκάδες ανάλγητους "επιχειρηματίες" με άτεγκτη στάση μέχρι να βρουν την όασή τους.


Μη προς Θεού τους προσπερνάτε!


Βοηθήστε τους με όλες σας τις δυνάμεις! Μιλήστε τους,εμψυχώστε τους,στηρίξτε τους,χαμογελάστε τους,κάντε τους να νιώσουν σαν εσάς τους τυχερούς υγιείς.


Έκαναν αγώνα μόνο και μόνο για να ντυθούν και να μετακινηθούν προς το γυμναστήριο. Ρίξτε λίγο βάλσαμο στην ψυχή τους. Δεν κοστίζει τίποτα αδέλφια αλλά είναι ένας θησαυρός γι αυτούς.


Αυτές οι συμπαθέστατες φιγούρες που κυκλοφορούν ανάμεσά σας είναι ευλογία και για εσάς αλλά κυρίως για τους μεγαλόψυχους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων που είναι Άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης.


Στους σπάνιους αυτούς ανθρώπους υποκλίνομαι και αφιερώνω με απύθμενη εκτίμηση αυτήν τη σύντομη ανάρτηση!Βοηθήστε τα ΑμεΑ σα νάταν δικοί σας άνθρωποι!
Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!
Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας
https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/No comments:

Post a Comment