21.6.11

Έχω κάνει τρέχοντας το γύρο του κόσμου...





Αν ανήκετε στη μικρή αυτή μειοψηφία ελάτε να αγκαλιαστούμε και να κλάψουμε μαζί! 

Έχω τρέξει πάνω από 40000 χλμ και μου είναι πολύ δύσκολο να χωνέψω ένα τόσο κολοσσιαίο λάθος.

Τόσο πολύτιμη ενέργεια στο βρόντο!

Διαρκές φλερτ με μια ανοίκεια καταπόνηση της καρδιάς και των αρθρώσεων.

Κατασπατάληση τόνων μυϊκής μάζας!

Τέλος πολύς, μα πάρα πολύς χαμένος χρόνος!

Μείνετε μακριά από τις υπερβολές! Η άσκηση δεν είναι αυτοσκοπός. Η ζωή είναι!

Μπορείτε με λίγες ώρες άσκησης εβδομαδιαίως να διατηρείτε ένα πολύ όμορφο σώμα και σφύζουσα υγεία.

Δύο-τρεις σύντομες αλλά εντατικές προπονήσεις με βάρη,μία-δύο συνεδρίες με σπριντ και αρκετή λειτουργική γυμναστική.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορεί να διαθέτει κάποιος που κινείται στο χώρο του fitness είναι μια άψογη ποσοτικά και ποιοτικά διατροφή.

Μάθετε τα της διατροφής,αποφύγετε τον κίνδυνο της υπερπροπόνησης,συνηθίστε να γυμνάζεστε σύντομα αλλά εντατικά και θα τα έχετε όλα από πλευράς fitness.

Kαι κυρίως θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ζήσετε τη ζωή σας όπως της αξίζει!


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!







Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/





8 comments:

  1. Παρόλο που είμαι φανατικός αναγνώστης σου Χρηστάρα μου, στο post αυτό θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου....Τίποτα δεν πάει χαμένο (-στη χαμένη μας ζωή - γνωστό κομματάκι του Μάνου...) φίλε Χρήστο. Ανήκω ακριβώς στην ίδια κατηγορία με σένα ( πρώην ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος και νυν σαφώς πιο μυώδης ...εξαιτίας και του απίστευτου blogg σου), όμως δε μετανιώνω για τίποτα. Η εξήγηση είναι απλή:H ενέργεια που "σπαταλήασαμε" έγινε τσιμέντο που χτίσε και ατσάλωσε την ψυχή μας έστω και με "λάθος" τρόπο όπως γράφεις και μας κράτησε σε επαφή με το μαγικό κόσμο του fitness.Έτσι δε ζοριστήκαμε και πολύ να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που ήρθαν στο φως απτο blogg σου και στα σύντομα αλλά περιεκτικά προγράμματα έντασης...
    Δίδαγμα:Η ενέργεια δε χάνεται απλά μετασχηματίζεται ...
    Τους θερμούς χαιρετισμούς μου και...όπως σου γράφουν όλοι οι φίλοι του blogg: ΣΥΝΕΧΙΣΕ αυτήν την ενημέρωση που μας κάνεις γιατί πραγματικά το χουμε ανάγκη !!
    Γιώργος-Κρήτη

    ReplyDelete
  2. Εγώ θα συμφωνήσω και με τον Χρήστο και με τον αναγνώστη,εν μέρη.Διότι δεν είναι ανάγκη να κάνουμε όλοι τα ίδια λάθη.Μπορούμε να γλυτώσουμε μπόλικο κόπο και χρόνο,αν μάθουμε από τα λάθη των άλλων.

    Τα λάθη που έχει κάνει ο Χρήστος,τα έχουμε κάνει λίγο πολύ όλοι μας.Ξεκινήσαμε έχοντας την εντύπωση πως τα πάντα γίνονται με την υπερβολική άσκηση,πως περισσότερο είναι σίγουρα καλύτερο.

    Θυμάμαι όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά αδυνάτισμα,δεν έκανα σωστή διατροφή και έκανα υπερβολική αερόβια,δίνοντας λιγότερη σημασία στα βάρη.Το αποτέλεσμα ήταν να κάψω τόσο πολύ κρέας και λίπος μαζί,που στο τέλος έμεινα μισός!Ευτυχώς βέβαια από τότε πέρασαν χρόνια και πλέον έχω μάθει τι πρέπει να κάνω και τι όχι.

    Συμφωνώ 1000% με τον Χρήστο,το μυστικό είναι λιγότερη άσκηση,πιο πολύ ένταση και πάνω απ'όλα σωστή και ποιοτική διατροφή.Χωρίς διατροφή δε κάνεις απολύτως τίποτα.

    ReplyDelete
  3. Και κάτι ακόμη...

    Δε χρειάζεται να κλάψουμε για τίποτα -έστω και αν το λες για πλάκα:) -,δε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να αλλάξουμε το παρελθόν,μπορούμε όμως να φροντίσουμε για το μέλλον.Για αυτό συνέχισε την καλή και ποιοτική δουλειά που κάνεις.

    ReplyDelete
  4. ΔΑΝΙΗΛ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΣΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.

    ReplyDelete
  5. Den kaταλαβαινω γιατι επειτιθεστε στο παιδι με το μπλογκ.
    Αν δεν ειχε το μπλογκ δε 8θα δικαιουτο να σχολιαζει οπως και οσο θελει? Γιατι τωρα να μη μπορει?
    Προφανως και θελει να διαφημισει το μπλογκ του προφανως ομως εχει αληθινο ενδιαφερον για τα αρθρα το χρηστου και τις συζητησεισ επ αυτων.
    Ειναι μια αλλη εκφανση του δικου του μπλογκ αυτο το μπλογκ. Μι α αναγκη για προτροπη σε εναν καλυτερο εαυτο και μια προσπαθεια επιλυσης των οσων μας βασανιζουν.

    Δανιηλ συνεχισε αγορι μου να εκφραζεσαι ελευθερα μην πτοεισαι.
    Επι τη ευκαρια να σου πω οτι τα οσα λες στο μπλογκ σου ειναι to the point και ακρως βοηθητικα απλως χω να σχολιασω οτι ειναι κουραστικο και μπερδευτικος ο τροπος που τα παρουσιαζεις. Και το μαυρο φοντο ειναι λαθος επιλογη. Κουραζει ακομη παραπανω. Φιλικα.

    ReplyDelete
  6. George.Δε νομίζω να σε αναγκάζει κανείς να διαβάζεις τα σχόλιά μου.Αν μπορείς να σχολιάζεις εσύ,ποιος μου αφαιρεί το δικαίωμα να το κάνω εγώ;Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του.

    Anonymous,σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου.Είμαι νέος στο blogging και ακόμη μαθαίνω.Αν θες να μου πεις οτιδήποτε για αυτό είναι δεκτό,αλλά αν θες,μη το κάνεις εδώ.Εδώ συζητάμε μόνο ότι έχει να κάνει με το blog του Χρήστου.

    Και αν ενοχλώ,ας μου το πει ο Χρηστός και δε ξαναβάζω σχόλιο.Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

    ReplyDelete
  7. ΔΑΝΙΗΛ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΜΩΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΣ ΣΤΡΙΨΕΙΣ!ΕΧΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ Η ΝΑ ΛΕΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ.

    ReplyDelete
  8. Χρήστο θα ήθελα να σε ρωτήσω, αν συνολικά κανω 3-4 προπονήσεις την εβδομάδα (κυρίως κυκλικό προγραμμα με λειτουργικές-πολυαρθρικές ασκήσεις) οι προπονήσεις με σπριντ θα πρέπει να αντικαταστήσουν μερικές απο τις προπονήσεις αυτές ή θα προσθέσω στο ήδη υπάρχον προγραμμα κ τα σπριντ κ να φτάσω στις 5-6;(τα σπριντ δλδ να τα θεωρήσω αερόβια κ να τα βάλω τις ενδιάμεσες μέρες). Μου φαίνεται κομματάκι πολύ. . .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ReplyDelete