15.8.11

Πεθαίνοντας από παχυσαρκία!







Διαβάστε επίσης:








Nα πεθαίνει κανείς από πείνα στις μέρες της υπερεπάρκειας και της αλόγιστης σπατάλης δεν το χωράει  ο νους μου αδέλφια!

Αλλά να πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι από παχυσαρκία σε Ελλάδα κι Ευρώπη τι σας λέει;

Bγάζουμε άραγε τα σπασμένα για την πείνα των πατεράδων μας και των παππούδων μας στη διάρκεια της Κατοχής;

Bρήκαμε στρωμένο τραπέζι και του δίνουμε και καταλαβαίνει;

Κάντε κράτει γιατί ο σιωπηλός θάνατος καραδοκεί. Συμμαζευτείτε και κυρίως συμμαζέψτε τα παιδιά σας που  με την ανοχή σας το έχουνε παραξηλώσει!


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!





Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/






4 comments:

  1. Καλημέρα Χρήστο και φίλοι του μπλογκ.
    Σε παρακολουθώ κι εγώ τον τελευταίο χρόνο, και πέραν του εύστοχου κατά τη γνώμη μου περιεχομένου, μου αρέσει και ο τρόπος που γράφεις για να περνάς το μήνυμά σου. Εμπνέει εγκαρδιότητα, ειλικρινή διάθεση και οικειότητα.
    Σε μακροχρόνιο αγώνα κι εγώ λοιπόν για καλή φυσική και ψυχική κατάσταση, με σωστή διατροφή και με άσκηση, εύχομαι τα καλύτερα στον Χρήστο και σε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους στον παραπάνω αγώνα.
    Να σημειώσω επίσης, ότι πολύ το ευχαριστήθηκα που ανήμερα Δεκαπεντάγουστο, ημέρα που σχεδόν όλοι γύρω μας επιδίδονται σε άγρια trash τσιμπούσια, ο Χρήστος ανέβασε άρθρο με τίτλο "Πεθαίνοντας από παχυσαρκία!" Χα!
    Φιλικά,
    Σίσσυ - Χαλάνδρι

    ReplyDelete
  2. Γεια σου Σίσσυ! Όντως το timing δεν ήταν τυχαίο!

    Απορώ γιατί θα πρέπει για να γιορτάσω με την παρέα μου να φάω σαν ζώο και να πιω σαν κτήνος!

    ReplyDelete
  3. Φίλε Χρήστο για την παχυσαρκία ευθύνονται οι γονείς. Τον 15αυγουστο είχα πάει σε ένα πανηγύρι και πραγματικά τρόμαξα με αυτά που είδα!!
    Δεκάδες παχύσαρκα παιδία να καταναλώνουν απίστευτες ποσότητες από πατάτες κρέατα και αναψύχτηκα. Οι γονείς τους στον κόσμο τους, να τρώνε να πίνουν ατελείωτα μπουκάλια μπύρες και να καπνίζουν. Αυτοί είμαστε συμπλεγματικοί και αμόρφωτοι έχουμε κάνει τα παΐδια μας σαν τα μούτρα μας. Δεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα βουλιάζει από την οικονομική κρίση. Το καλοκαίρι οι μόνοι που αθλούνται είναι οι τουρίστες , τους βλέπω και τους χαίρομαι τρώνε μια σαλάτα ψάρι και λαχανικά δεν κάνουν διατροφικές υπερβολές. Από πού να αρχίσεις και από πού να τελειώσεις πως καταντήσαμε έτσι αδελφέ….
    Καλό χειμώνα να έχεις , να συνεχίσεις να μας δίνεις συμβουλές και κουράγιο .
    Mπαμπης

    ReplyDelete
  4. συμφωνώ με τον προηγούμενο ανώνυμο. Η μόρφωση δεν είναι αποθηκευμένη γνώση σε ένα σκληρό δίσκο, ούτε ένα χαρτί πανεπιστημίου, είναι καλλιέργεια που φαίνεται σε κάθε πτυχή της ζωής ενός ανθρώπου, από το πώς εκφέρει το λόγο, πώς θα απευθυνθεί στους υφισταμένους του μέχρι στις διατροφικές του επιλογές. Τα παιδιά αυτό που εισπράττουν από τους γονείς αυτό και κάνουν. Κι εγώ πίνω όταν βγαίνω, στις διακοπές καπνίζω καμμιά φορά τράκα κανένα τσιγαράκι με καλή παρέα, αλλά αθλούμαι συστηματικά, τρέφομαι σωστά με γνώμονα την ενέργεια που θέλω να προσφέρω στον οργανισμό μου. και σαφώς στο πανηγύρι δεν θα πάω να φάω σαν κτήνος ούτε να δώσω ρεσιτάλ οινοποσίας και μαγκιάς αλλά και ούτε θα το παίξω "εγώ θα φάω λίγη σαλάτα", αααχ Χρήστο, να είσαι καλά, συμφωνώ πάντα με όλα όσα γράφεις, πραγματικά πιστεύω πως το μπλογκ αυτό δεν είναι ένα απλό μπλογκ διατροφής, αλλά μια κλωτσιά σε όλους μας να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι σαν άνθρωποι, σαν προσωπικότητες...

    ReplyDelete