4.11.11

Κοιλιακοί που βγάζουν μάτια!









Διαβάστε επίσης:

ΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ


Oι κοιλιακοί είναι το απόλυτο φετίχ τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες που γυμνάζονται.

Έχω καταδείξει με μια σειρά αναρτήσεων ότι η υπόθεση "γραμμωμένοι κοιλιακοί" είναι απλή.

Προσέξτε: απλή είπα,όχι εύκολη!

Και είναι απλή γιατί ξέρουμε τι απαιτείται για να κερδηθεί το παιχνίδι των κοιλιακών. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως είδος μυστηρίου που να τους καλύπτει.

Τo ότι όμως γνωρίζουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε γραμμωμένους κοιλιακούς δεν σημαίνει ότι μπορούμε και να το κάνουμε!

Εκεί εντοπίζεται η χαώδης διαφορά του εύκολου από το απλό!


Στο θέμα μας τώρα : κοιλιακοί που βγάζουν μάτια

Προσέξτε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ανθρώπων:

1. Στην πρώτη περίπτωση κατατάσσονται εκείνοι που δίνουν μεγαλύτερη βάση στην εκγύμναση των κοιλιακών τους αλλά η διατροφή τους είναι κάθε άλλο παρά η ενδεδειγμένη με αποτέλεσμα να διατηρούν αρκετά υψηλά ποσοστά σωματικού λίπους.

Το υποδόριο αυτό λίπος καλύπτει επίμονα τους κοιλιακούς τους - ένας είναι ο ορθός κοιλιακός αλλά τέλος πάντων ας το παραβλέψουμε γιατί ο πληθυντικός έχει άλλη δυναμική και γοητεία - με αποτέλεσμα οι κοιλιακοί να μένουν αφανείς στο παρασκήνιο πίσω από μια κουρτίνα λίπους.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι συγκεκριμένοι φίλοι μας είναι να τραβήξουν αυτήν την κουρτίνα από λίπος και να δώσουν στους κοιλιακούς τους το ρόλο του πρωταγωνιστή.

Παρεμπιπτόντως οι περισσότεροι από αυτούς, γυμνάζουν τους κοιλιακούς τους με τελείως λανθασμένο τρόπο και πολύ συχνά με πολύ υπαρκτό τον κίνδυνο να τους "κάψουν" από την υπερπροπόνηση.

Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που το θίξαμε πολλές φορές.

Και πως θα τραβήξουν ακριβώς την κουρτίνα του λίπους;


Μείνετε συντονισμένοι για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια.



Μέχρι τότε:

Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!





Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας





https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/





14 comments:

  1. Εγω πια δε κανω σχεδον καθολου κοιλιακους εφαρμοζω το προγραμμα με τα σπριντ και προσεχω οσο ειναι εφικτο τη διατροφη αν και δεν παιρνω ευκολα κιλα κι αυτο ειναι ολο νιωθω πληρης νιωθω τελεια και αρκετα γυμνασμενος..και οι κοιλιακοι μου φαινονται(6-pack)...Νασαι καλα Χριστο!!!!!

    ReplyDelete
  2. re Xristo dose kamoia sinvouli gia autous p exoun perisio derma stous kiliakous,logo proigoumenon kilon.....autoi pisteuo dn tha doun pote koiliakous....makari na kano lathos

    ReplyDelete
  3. Μη μας κρατησεις πολυ σε αγωνια γιατι ειναι ενα θεμα που καει!!!

    ReplyDelete
  4. xristo perimenw me anipomonesia na mas peis swstes askiseis wste na min pathoume zhmia stous kiliakous dld swsto tropo ekgimnaseis kai pws na kapsoume to lipon euxaristw...

    stefanostsp file mono me ta sprint exeis ta 6-pack ...

    ReplyDelete
  5. Christo, 1)pws pisteueis oti gymnazontai kalytera oi koiliakoi gia na exoume apotelesma kai se poso diastima auto pisteueis oti tha einai orato??? 2) ti pisteueis gia to Pilates genika?

    ReplyDelete
  6. Μονο με τα σπριντ το εχω πετυχει...βεβαια δεν εχω περιτα κιλα..ισα ισα προσπαθω να παρω κιλα...αλλα ειναι σχετικα δυσκολο για μενα..

    ReplyDelete
  7. ego pantos exo xasei kamia 40 kila, kai to perissio lipos meta apo 3 xronia exei meiothei k blepw koiliakous.. :))

    ReplyDelete
  8. Θέλουμε δυνατούς κοιλιακούς και ας μην φαίνονται και τόσο καλά...ποιές μορφές ασκήσεων να ακολουθήσουμε?

    ReplyDelete
  9. Δοκίμασε σπριντ και πουσαπς!

    ReplyDelete
  10. Κωνσταντίνος Π.March 31, 2013 at 4:52 PM

    Για τον ανώνυμο φίλο παραθέτω ένα απόσπασμα από ένα σχόλιο μίας φίλη σε γνωστό site. ...ωραίος ο αγώνας σήμερα, δακρυα, στεναχώρια και συνειδητοποιηση του ποσο γουσταρω να τρεχω και πως μου εχει αλλαξει τη ζωη...το σωμα μου ήθελε να χορεψει και αυτο με τους υπόλοιπους δρομείς, είχα εικόνες έφτασα και στον τερματισμό! θαυμασα το υπεροχο ζευγαρι
    Σ..., καπου νομιζω ειδα και τον V.... παει και αυτο, αυριο παω για πελματογραφημα και ελπιζω να ξεκινησω σιγα σιγα τις προπονησεις.. φιλια σε ολους και σας ευχαριστω για την υποστηριξη!..

    ReplyDelete
  11. Xrhsto kalispera! θα ήθελα να μου πεις την γνωη σου για το εξης πρωινο μιας και είσαι ο πλέον κατάλληλος! Μουλτι μιξερ και μεσα : Βρωμη,gojiberry,λιναρόσπορος, ταχινι, μελι, μήλο ή μπανάνα και γάλα!!

    ReplyDelete
  12. Βάλεκι κανένα αυγουλάκι και είσαι οκ!

    ReplyDelete
  13. Αβγό ωμό εννοείς να βάλει μες στο μιγμα? Δεν είναι επικίνδυνο ωμό? Εχει διαφορά το ωμό με το βραστό? Έχεις γράψει για τα αβγά?

    ReplyDelete
  14. Βραστό αυγό και να το φάει κανείς ξεχωριστά. Τα ωμά αυγά έχουν μια επικινδυνότητα. Μικρή μεν,αλλά έχουν. Για τα αυγά έχω γράψει και μπορείς να βρεις άρθρα με το ψαχτήρι πάνω αριστερά!

    ReplyDelete