7.12.13

Προεόρτια μεταμόρφωση 30 ημερών! Η μεταμόρφωση που ήρθε πιο γρήγορα!









Διαβάστε επίσης:



Προεόρτια μεταμόρφωση 30 ημερών! Όσοι πιστοί προσέλθετε!



Έχουμε πιάσει ήδη τις δύο εβδομάδες και είμαστε πλέον στη μέση της προσπάθειας.

 Πρώτη φορά τόσο πολλοί μαζί και με διαρκή αλληλοϋποστήριξη. Αυτή πιστεύω ότι είναι το χαμένο κομμάτι του παζλ που κάνει και τη διαφορά! 
Ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος! Πασχίζεις μαζί με άλλους! Εμπνέεσαι και εμπνέεις! Υποστηρίζεις κι υποστηρίζεσαι!

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και τα αποτελέσματα ήδη απτά, με τους περισσότερους να έχουν χάσει περισσότερο λίπος απ' ότι περίμεναν.

Η μεταβολική προπόνηση με βάρη έδειξε τις δυνατότητές της σε πολύ κόσμο! Κατάλαβαν τι σημαίνει σύντομα κι εντατικά προγράμματα και γιατί διατείνομαι ότι πρόκειται για την ανώτερη ποιοτικά μορφή προπόνησης.

Εκεί όμως που έγινε το μεγάλο μπαμ είναι με τη διατροφή! Αυτοί που έκοψαν για πρώτη φορά το αλεύρι και τη ζάχαρη μαζί είδαν και το μεγαλύτερο όφελος!

Μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά από άποψη ενέργειας,παραγωγικότητας και πνευματικής διαύγειας!

Είναι κάτι που αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το πιστέψεις. Τελικά η γλουτένη πειράζει πολύ κόσμο και δεν του επιτρέπει να πιάσει το δυναμικό του ακόμη κι όταν δεν είναι εμφανώς αλλεργικοί ή δυσανεκτικοί. 

Βλέπουν να διαλύεται αυτή η εγκεφαλική ομίχλη που σε μεγάλα μέρη του πληθυσμού προκαλεί αποστασιοποίηση,έλλειψη πνευματικής διαύγειας,αίσθημα χρόνιας κόπωσης και πτώση των επιπέδων ενέργειας,συγκαλυμμένη απώλεια μνήμης,μείωση της ικανότητας συγκέντρωσης κι εστίασης και ένα είδος αποθάρρυνσης και ατολμίας.

Η πρόοδος στον τομέα αυτό δεν ήταν ίδια σε όλους αλλά οι πάντες αναφέρουν αυξημένα επίπεδα ενέργειας.

Αν και τίποτα από μόνο του δεν είναι πανάκεια θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε να πάτε χωρίς γλουτένη για μια εβδομάδα και να δείτε τι γίνεται.

 Ιδιαίτερα όσοι έχετε θέματα με πέψη,δυσκοιλιότητες,διάρροιες ,φουσκώματα, σπαστική κολίτιδα/σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου,πονάκια σε κόκαλα κι αρθρώσεις,συμπτώματα εξάντλησης και χρόνιας κόπωσης,μυικές αδυναμίες κλπ. Πάντα με την αρωγή του γιατρού σας!

Δεν έχετε να χάσετε τίποτα, παρά 1-2 κιλά κι έχετε ίσως πολλά να κερδίσετε! 

Kαλή συνέχεια στους συνοδοιπόρους ! Στο τέλος του προγράμματος θα είμαστε όλοι σε τέλεια φόρμα κι έτοιμοι για το επόμενο βήμα! Γιατί το fitness είναι ένα ταξίδι χωρίς τελειωμό!



Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας


https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/


7 comments:

  1. Καλημερα Χρηστο.εχω ξεκινησει μαζι σας την προερτια μεταμορφωση μου και ενω τα παω καλα στην ασκηση.εχω καποια προβληματα στην διατροφη ωντας χορτοφαγος.καμια συβουλη?ευχαριστω προκαταβολικα!

    ReplyDelete
  2. Διάβασε την ανάρτηση με τον τίτλο 'Σαρακοστή και άσκηση'.

    ReplyDelete
  3. Μάγκες τα Χριστούγεννα σας προσκαλώ στο εορταστικό γεύμα που κάνει η πεθερά μου και σας βεβαιώνω ότι θα πάρετε ότι χάσατε με κόπο και ιδρώτα τις τελευτές 30 μέρες.
    Καλές γιορτές σε όλους!

    ReplyDelete
  4. Αυτό συμβαίνει με πολλές πεθερές αλλά το τελικό κουμάντο το κάνουμε εμείς!Καλές γιορτές !

    ReplyDelete
  5. Αγαπημένα Χρηστο, έχω πάνω από χρόνο που έκοψα τη ζάχαρη και το τελευταίο καιρό το παλεύω κ με το αλεύρι. Πραγματικά πολύ μεγάλη διαφορά ωστόσο ακόμα παιδεύομαι με το αλεύρι εξαιτίας της "έλλειψης" επιλογών κυρίως όταν τα γεύματα γίνονται έξω.
    Οντως όμως περνάς σε άλλο επίπεδο κ πραγματικά αξίζει !
    Τα άρθρα σου είναι σημαντική βοήθεια στον δρόμο αυτό.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ReplyDelete
  6. Ευχαριστώ Παναγιώτα μου! Καλές γιορτές εύχομαι!

    ReplyDelete
  7. Καλές γιορτές αγαπημένε Χρήστο! Να είσαι πάντα υγιής, γεμάτος καθαρή ενέργεια κ αισιόδοξος!
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    ReplyDelete