24.10.15

Fitness 2016: H υπέρβαση!







Διαβάστε επίσης:


2015: Πως θα μετατρέψετε το συνηθισμένο σώμα σας σε ένα έργο τέχνης (1)


Mετά από την άκρως επιτυχημένη έκβαση του εγχειρήματος του 2015  - για το οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από το λινκ κι από τις υπόλοιπες αναρτήσεις του Δεκέμβρη του 2014,το επαναλαμβάνω και για το 2016.

Θέλω λοιπόν 20 συνοδοιπόρους,άντρες και γυναίκες,χωρίς περιορισμό ηλικίας για να πλοηγηθούμε μαζί το 2016 σε γνωστά και άγνωστα νερά του fitness.
Θα συντονίζω την προσπάθεια αλλά η διαδικασία θα είναι αμφίδρομη,διαδραστική.

Πώς βλέπω το ιδανικό προφίλ των υποψηφίων;;

Nα έχουν λύσει κατ' αρχάς στο μυαλό τους τα θέματα του φαγητού! Να μη μου σπάνε για παράδειγμα τα νεύρα με το ποια σοκολάτα θα διαλέξουν,ή ποιο γλυκαντικό να προτιμήσουν ή πως να είναι τα cheat meals τους.

Να επιλέγουν συνειδητά τις καλύτερες τροφές που θα βάλουν στο σώμα τους.
Δεν ψάχνω για freaks αλλά για εκείνους που έχουν  κάπως κατασταλάξει και που δεν άγονται και φέρονται από τα τερτίπια του ουρανίσκου τους.

Άνθρωποι πολυάσχολοι που δουλεύουν και/ή σπουδάζουν πολλές ώρες και που θέλουν να εκμαιεύσουν από τις προπονήσεις τους το μέγιστο δυνατό από τον λίγο χρόνο που διαθέτουν.

Άνθρωποι που ενδιαφέρονται όχι μόνο για το σώμα τους αλλά και για το μυαλό τους, άνθρωποι που η φιλοσοφία τους συνάδει με αυτήν του totalfitness. Άνθρωποι που όχι μόνο δεν τα παρατάνε στην πρώτη δυσκολία αλλά αντίθετα οι αναποδιές της ζωής τους χαλυβδώνουν!

H αισθητική να τους ενδιαφέρει μέχρι σε κάποια βαθμό αλλά κυρίως να τους απασχολεί η υγεία κι εκείνο το κομμάτι της ποιότητας ζωής που συνδέεται στενά με αυτήν,τα επίπεδα ενέργειας,η παραγωγικότητα και η δημιουργικότητα. 
Να είναι διαχρονικοί εραστές της ζωής.

Να ξέρουν πάνω-κάτω τη φιλοσοφία μου - που αναλύεται διεξοδικά άλλωστε στο blog μου - και να τη αποδέχονται μέχρι σ' ένα βαθμό.

Να είναι διατεθειμένοι να κόψουν το αλεύρι και τη ζάχαρη,να κάνουν βάρη και να σπριντάρουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε υπαίθριο χώρο!

Μέσα από το πρόγραμμα του 2016 θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε με ασφάλεια πιο κοντά προς τα όρια μας,θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε το δυναμικό μας βασιζόμενοι στην υγεία του σώματος και του μυαλού μας. 

Δεν μπορώ πραγματικά να υπερτονίσω πόσο κομβική είναι η σωστή διατροφή για σώμα και μυαλό!

Όσοι θέλετε να μπείτε στην ομάδα μου, στείλτε μου βασικές πληροφορίες για το άτομό σας στο inbox της σελίδας fitness στο facebook. Πληροφορίες που να με βοηθήσουν στην επιλογή.

Η επιλογή θα γίνει το Νοέμβριο και θα είναι κατά το δυνατόν δίκαιη με βάση το την άποψη που θα σχηματίσω για το άτομό σας μέσα από αυτά που θα μου γράψετε! 

Στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου θα δοθούν από το blog οι βασικές ντιρεκτίβες. Το πρόγραμμα αρχίζει από τα μέσα του Δεκεμβρίου και τελειώνει σ' έναν ακριβώς χρόνο!

Η βασική διαδικασία θα είναι ανοιχτή για να την ακολουθήσει όποιος θέλει! Απλά,  καθαρά για θέμα χρόνου δεν μπορώ να μιλάω με εκατοντάδες άτομα.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την dream team μου για το 2015 για την έμπνευση και την παρακίνηση που μου έδωσε όλο το χρόνο!


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



7 comments:

  1. Geia sou Xrhsto!

    Arxika na pw sugxarhthria, to blog auto mou parexei pragmatika ena megalo fasma plhroforiwn gia kati to opoio agapw kai thelw panta na mathainw kainourgia pragmata epanw! Eimai foithths kai tha ithela na se rwthsw an ginetai na kaneis ena post sxetika me to ti mporei enas neos me sxetika mikro budget na promitheutei gia na exei mia ugeihnh diatrofh kai na mporei na eksoplizei ton organismo tou me tis aparaithtes threptikes ousies gia thn veltiwsh ths fusikhs tou katastashs. An mporouses tha hmoun upoxreos!!!

    Euxaristw polu gia th prosoxh sou kai pali euxaristw gia tis plhrofories mexri stigmhs kathws kai gia tis epomenes!

    ReplyDelete
  2. Δες λίγο εδώ:

    http://totalfitness-christos.blogspot.gr/2011/05/blog-post_20.html

    Nα τρως επίσης λαχανικά και φρούτα εποχής,mix ωμών ξηρών καρπών και σπόρων,γιαούρτι πρόβειο ή κατσικίσιο κι από άμυλο καστανό ρύζι και πατάτες. Όχι σε αλεύρι,ζάχαρη,αλκοόλ και συσκευασμένες τροφές.

    ReplyDelete
  3. Για σου Χριστο...κι εγω θελω να μπω στν ομαδα...πληρω ολα τα παραπάνω

    ReplyDelete
  4. γεια σου χρηστο..πως θα μπορουσα να μπω και εγω στην ομαδα??χριστινα 20 ετων

    ReplyDelete
  5. Στείλτε μου τα βασικά σας στοιχεία στο inbox της σελίδας στο facebook - υπάρχει λινκ πιο πάνω - για να με βοηθήσετε στην επιλογή. Στόχοι,τρόπος εκγύμνασης,διατροφή κλπ.

    ReplyDelete
  6. δυστυχως δεν εχω facebook..πως αλλιως θα μπορουσα να στειλω τα στοιχεια?

    ReplyDelete