13.1.11

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ: Η ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (2)







Διαβάστε επίσης:

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ/ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ: Η ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αυτό που μετράει περισσότερο στο αν θα χάσετε κιλά είναι το θερμιδικό έλλειμμα. Αν δεν υπάρχει θερμιδικό έλλειμμα όλα τα άλλα είναι ματαιότης ματαιοτήτων.

Τι γιατροσόφια,τι φοβερά μυστικά,τι τρικ,τι συμβουλές από insiders...

Οι νόμοι της θερμοδυναμικής είναι αέναοι και ακατάλυτοι. 
Αν οι θερμίδες που προσλαμβάνετε μέσω της διατροφής σας δεν είναι λιγότερες από αυτές που καίτε τότε δεν χάνετε κιλά ότι καινοφανείς και διαστημικές μεθόδους κι αν εφαρμόσετε.


Κι εδώ έρχομαι να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα:

- υποτιμούν βάναυσα τις θερμίδες που προσλαμβάνουν. Πέφτουν πολύ έξω!

- υπερτιμούν τις θερμίδες που καίνε με το βασικό μεταβολισμό,τη σωματική άσκηση και τη θερμογένεση λόγω της καθημερινής σωματικής δραστηριότητας.


Ο πολύς κόσμος έχει μαύρα μεσάνυχτα γύρω από τα θέματα αυτά. Περιμένουν μάταια να χάσουν κιλά και απορούν κι εξίστανται γιατί ενώ κάνουν τα πάντα(;), τα κιλά έχουν στρογγυλοκαθήσει πάνω τους και δεν λένε να τους αφήσουν.


Στις επόμενες αναρτήσεις θα σας εξηγήσω τα ...ανεξήγητα!

Ως τότε:

Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!





Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/





3 comments:

  1. Είναι πάρα πολύ δύσκολο με όλες τις «λιχουδιές» και την διατροφική σαβούρα που υπάρχει γύρο μας να διατηρείς ένα εμφανίσιμο κορμί . Ο δρόμος είναι δύσβατος και όλοι γύρο σου σε κοιτούν σαν εξωγήινο . Σε θεωρούν ξενέρωτο και αντικοινωνικό . Όταν τρέχεις στον δρόμο σε ειρωνεύονται οι αυτοκινητιστές και όταν κάνεις ποδήλατο σε βρίζουν Όταν λες σε έναν καπνιστή να μην ανάβει το τσιγάρο μπροστά σου απορεί με το θράσος σου και σου λέει να πας πιο πέρα εσύ γιατί…. του περιορίζεις την ελευθερία του . Παντού βρίσκεις εμπόδια. Δεν είμαι κάποιος κομπλεξικός , και εγώ κάπνιζα και έτρωγα ότι μαλακία έβρισκα στα σουπερ μάρκετ. Το πλήρωσα ακριβά με ένα τεράστιο σωσίβιο γύρο από την μέση μου και με φυσική κατάσταση κάτω του μετρίου.
    Μια μέρα είπα ΤΕΛΟΣ!! θέλω το υπόλοιπο της ζωής ανθρώπινα .
    Θέλω να σε ευχαριστήσω για τις συμβουλές σου Χρήστο .
    Καλή συνέχεια .

    ReplyDelete
  2. Αν το θες πολύ αυτά που αναφέρεις ώς εμπόδια και πειρασμοί είναι απλά δικαιολογίες! Και ότι λάθη έχουμε κάνει δεν έχει νόημα να τα κοιτάμε απλά να μην τα ξανακάνουμε.

    Το πρώτο βασικό πράγμα στο αδυνάτισμα είναι η απόφαση. Και μετά τρόποι να γίνει σωστά πάρα πολύ και παντού και για ολούς!emot

    ReplyDelete
  3. Ολα ειναι στο μυαλό. Από ξεκινάνε ολα....

    ReplyDelete