22.6.19

Μήπως ανήκετε σ' αυτούς που παραβιάζουν τους θεμελιώδεις κανόνες των γυμναστηρίων;







Τα γυμναστήρια έχουν τους άγραφους νόμους τους,κάποιους βασικούς κανόνες που ειναι καλό να σέβεστε για το καλό όλων και κυρίως το δικό σας.

Βέβαια διαφορετικά στάνταρ κρατάνε σε διαφορετικά γυμναστήρια και οι ανοχές σε προβληματικές / ενοχλητικές συμπεριφορές ειναι διαφορετικές.

Αλλά ας δούμε κάποιους από τους βασικούς κανόνες:



1. Μην καρφώνεστε στις ευειδείς κυρίες,μη δημιουργείτε ασφυκτικό ψυχολογικό περιβάλλον γύρω τους.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο οι συντριπτικά περισσότερες είναι στο γυμναστήριο για να γυμναστούν και όχι για να υποκύψουν στην ακαταμάχητη γοητεία σας .

Και έχουν δικαίωμα να φοράνε ότι γουστάρουν - υποθέτω χωρίς ακρότητες - αν αυτό τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα κατά την προπόνηση.

Ειδικά οι ευειδείς κυρίες είναι συνηθισμένες στις προσεγγίσεις των ανδρών - βλακώδεις και μη - και το πιθανότερο είναι ότι μετά τη λήψη των vibes σας να σας  φέρουν σε δύσκολη και ενδεχομένως απρόβλεπτη κατάσταση.

Ας πούμε να σας στείλουν πίσω στον πάγκο σας - που μπορεί να σας έχουν πιάσει άλλοι εν τω μεταξύ - με την ουρά στα σκέλια.

 Κάτι κοντά στο ν' ανοίξει η γη να σας καταπιεί μιας και οι γυναίκες σήμερα δεν αστειεύονται, ειδικά αυτές με έντονη προσωπικότητα.

Bέβαια δεν είναι απίθανο δυο αδελφές ψυχές να βρεθούν πιο κοντά σε ένα χώρο κοινού ενδιαφέροντος αλλά συνήθως το πιο κοντά είναι ένα one night stand και αρκετά πιο σπάνια μια σχέση κάποιας διάρκειας. 
(Το διάρκειας ειναι σχετικό μιας και οι περισσότεροι νέοι βάζουν το ταβάνι στους 1-2 μήνες).

Αυτό το λέει και η παρακάτω δημοφιλής έρευνα:


https://www.dailymail.co.uk/femail/article-4776216/Study-finds-97-people-flirt-gym-romance.html


H οποία παρουσιάζει και την αντίστροφη όψη του θέματος με όλο και περισσότερες γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες προσέγγισης.


Κλείνοντας το θέμα:

- τα γυμναστήρια δεν είναι μέρος για καμάκι αλλά για άσκηση

- αν το κάνετε,κάντε το με τον πιο κόσμιο τρόπο και χωρίς να φέρνετε κόσμο σε άβολη θέση και κυρίως χωρίς  να ενοχλείτε τρίτους.



Τέλος του 1ου μέρους


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!



Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας


https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/





No comments:

Post a Comment