1.9.09

ΧΑΣΤΕ ΚΙΛΑ/ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ









Οι διακοπές σημαίνουν χαλάρωση και η χαλάρωση πρόσθετα κιλά.

Λίγο-έως και πολύ- φαγητό παραπάνω, θείο κρασάκι, όμορφα κοκτέιλς ,γλυκιά ραστώνη και αναγκαστική αποχή από την οργανωμένη σωματική άσκηση και τσουπ το σωσίβιο στη μέση σαν να φούσκωσε.


Αν είσθε αποφασισμένοι-και αποφασιστικοί- θα σας δώσω ένα γενικό πρόγραμμα 15 ημερών που θα σας βάλει στη σωστή τροχιά πριν καν το συνειδητοποιήσετε.
Αρκεί να είστε αρκούντως σοβαροί.


1. Για 15 μέρες θα ασκείστε κάθε μέρα τουλάχιστον 45'.

Τις μονές μέρες θα κάνετε βάρη και μετά HIIT(προτιμήστε τα σπριντ τα οποία εκτιμώ αφάνταστα).

Σαν άσκηση με βάρη προτιμήστε την κυκλική με βαράκια των 10-15 kg.Όσοι έχετε 5κιλα βαράκια ή πετάξτε τα ή χαρίστε τα στη γυναίκα σας.

Αμέσως μετά το τέλος της ΗΙΙΤ ο ενεργειακός διακόπτης είναι γυρισμένος στο λίπος. Κάψτε το μέγιστο λίπος και χάσετε κιλά κάνοντας μέτριας έντασης αερόβια άσκηση για 30'.


Τις ζυγές μέρες κάντε ενεργητική αποκατάσταση με τρέξιμο ή γρήγορο βάδην. Κυμανθείτε στο 70% της μέγιστης καρδιακής σας συχνότητας.


2. Δημιουργήστε ένα ήπιο,ημερήσιο θερμιδικό έλλειμμα (10% των ημερήσιων αναγκών σας είναι πολύ καλά).

Δώστε βάρος στα λαχανικά και στην πρωτεΐνη.


3. Να γυμνάζετε με άδειο στομάχι-ιδανική περίπτωση είναι το πρωί πριν πάτε στη δουλειά- και αφού τελειώσετε καθυστερήστε την πρόσληψη τροφής δίνοντας στον οργανισμό σας τη δυνατότητα να κάψει περισσότερο λίπος.
Μη φοβάστε το ενδεχόμενο απώλειας μυϊκής μάζας γιατί το πρόγραμμα αυτό σέβεται τους μύες σας!

Αυξήστε την κατανάλωση του νερού στο max.


Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα εξατομικεύοντάς το κατά το δοκούν και θα με ευγνωμονείτε.Περιμένω feedback για να το δημοσιεύσω σε μελλοντική ανάρτηση.


Να είσθε υγιείς και να γυμνάζεστε!

Χρήστος Στρογγύλης





4 comments:

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ .ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ φίλε,

    σίγουρα όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται προσπάθεια και ιδρώτα.Πιστεύω στις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε, τις οποίες και δεν εκμεταλλευόμαστε γιατί σκεπτόμαστε αυτοπεριοριστικά.

    ReplyDelete
  3. "Ορισμένοι προπονητές συστήνουν οι δρομείς να μην τρέχουν για δύο συνεχόμενες ημέρες σε ένταση μεγαλύτερη από το 70%, θεωρώντας αυτό το ποσοστό ως τη μέγιστη ένταση για τις ημέρες αποκατάστασης"

    Επομένως Χρήστο θα πρέπει να αντικατασταθεί στο κείμενό σου η παράγραφος :
    "Τις ζυγές μέρες κάντε ενεργητική αποκατάσταση με τρέξιμο ή γρήγορο βάδην.Μην πέφτετε κάτω από το 70% της μέγιστης καρδιακής σας συχνότητας." με το ορθότερο :
    "Τις ζυγές μέρες κάντε ενεργητική αποκατάσταση με τρέξιμο ή γρήγορο βάδην.Μην υπερβαίνεται το 70% της μέγιστης καρδιακής σας συχνότητας."

    Φιλικά πάντα
    Δημήτρης


    ReplyDelete
  4. Οκ Δημήτρη! Έχεις δίκιο!

    ReplyDelete