15.5.18

Το πρόγραμμα ασκήσεων που θα σας δώσει 6-pack
Το πρόγραμμα ασκήσεων αυτό απλά δεν υπάρχει!

Γιατί;

Γιατί αν υπήρχε θα το κάναμε όλοι και θα κυκλοφορούσαμε με 6-pack και όχι με μονοpack!

Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα!

Αλλά δεν είναι!

Το 6-pack είναι μια πολύπλοκη,πολυπαραμετρική υπόθεση που έχει μάλιστα να κάνει περισσότερο με το τι και πόσο τρώμε παρά με το πόσο και πώς γυμναζόμαστε.

Περισσότερο έχει να κάνει σχέση με την ψυχική μας δύναμη να επαναλαμβάνουμε διαδικασίες και συμπεριφορές που αντίκεινται στην άνεση και στη βολή μας.

Να τρώμε σχεδόν καθαρά,με ένα παγιωμένο θερμιδικό έλλειμμα και σε τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα ευνοϊκό για την καύση των λιπών ορμονικό περιβάλλον και να γυμναζόμαστε με ασκήσεις που δυναμώνουν τους κοιλιακούς μας και πρωτόκολλα που καίνε πολύ λίπος.

Αλλά ο κόσμος θα βλέπει πάντα στο διαδίκτυο τίτλους σαν αυτούς που πουλάνε ή προμοτάρουν την ιδέα πως το  6-pack είναι μια απλή και γρήγορη υπόθεση γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαν να απλώσουν τα χέρια τους στις τσέπες του. Τίτλους όπως:

- ότι ακριβώς αναγράφεται στον τίτλο του άρθρου

- οι 10 τροφές που θα σμιλέψουν τους κοιλιακούς σας...

- κοιλιακοί σε 4 εβδομάδες...

- το μηχάνημα που με 10' θα σου δώσει εγγυημένα  6-pack κλπ


Θα βλέπει και θα τα πιστεύει γιατί έχει ανάγκη να πιστεύει σε εύκολες και άκοπες λύσεις και τρελαίνεται αν κάτσει να διαβάσει αναλύσεις σαν τις δικές μου που είναι εύκολο να πω την αλήθεια αφού δεν πουλάω τίποτα.


Συνοψίζοντας:

Δεν υπάρχει πρόγραμμα ασκήσεων που να δίνει 6-pack όπως και δεν υπάρχουν συμπληρώματα ή συγκεκριμένες τροφές και δίαιτες.

Όποιος θέλει 6-pack χωρίς χημικά βοηθήματα θα πρέπει να είναι ένα μικρό τέρας υπομονής και στράτευσης που θα τρώει σωστά,υποθερμιδικά,θα ασκείται με βάρη και HIIT και θα είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτό συστηματικά για αρκετούς μήνες χωρίς να καεί σωματικά και ψυχολογικά.

Σας έκανα την καρδιά περιβόλι,το ξέρω,αλλά δεν μπορώ και δεν πρέπει να χαϊδεύω αυτιά.


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!

Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας

3 comments:

 1. Αν κάποιες μέρες είμαστε λίγο κάτω κ άλλες λίγο πάνω απ τις θερμίδες συντήρησης...αλλα ωστόσο συνολικά σε εβδομαδιαία βάση είμαστε ελαφρώς υποθερμιδικοι...υπάρχει πρόβλημα? ευχαριστώ

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kαλή ερώτηση! Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει!

   Delete
 2. Σα το μετρό Θεσσαλονίκης ένα πραγμα...

  ReplyDelete