15.9.10

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ Ή ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΤΥΨΕΙΣ; (2)


Διαβάστε επίσης:

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ Ή ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΤΥΨΕΙΣ; (1)Βλέπουμε το έχει μας,προσμετρούμε το βιος μας και αναγαλλιάζουμε. 

Απολαμβάνουμε μια πλασματική ασφάλεια μέσα στη ζώνη άνεσής μας.

Η ζωή όμως προχωράει κι εξελίσσεται επειδή κάποιες γενναίες ψυχές αφήνουν την εύθραυστη σιγουριά για να χαράξουν νέα σύνορα. 
Ασπάζονται τον πόνο και τον μετουσιώνουν σε κατακτήσεις και επιτεύγματα.

Τα όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας!

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε τις πλάνες μας και απορούμε για το πως κάποτε μπορέσαμε να στριμώξουμε τις προσδοκίες μας σε ένα τόσο μικρό πεδίο.

Μια είναι μόνο η ουσιαστική επιλογή μας:

Να εγκαταλείψουμε την πλαστή σιγουριά που ισοδυναμεί με παρακμή μέσα σ' έναν κόσμο που μετεξελίσσεται ραγδαία.

Να προχωρήσουμε με πόνο,αίμα και ιδρώτα σε καινούρια μονοπάτια διευρύνοντας τα όριά μας.
 Να δεχθούμε τον πόνο σαν μέρος του παιχνιδιού.

Νέες εμπειρίες,νέες δοκιμασίες, νέα στοιχήματα σε κάθε πεδίο της ζωής.

Οι περισσότεροι θα κιοτέψουν μπροστά στις νέες προκλήσεις και θα αποτραβηχτούν πάλι στον "ασφαλή" τους μικρόκοσμο.

Αλλά εσείς φίλοι αναγνώστες μην το κάνετε γιατί ενώ ο πόνος είναι προσωρινός οι τύψεις θα 'ναι παντοτινές.Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας

4 comments:

 1. Ποια είναι η σελίδα σου στο facebook Χρήστο;;;

  ReplyDelete
 2. http://www.facebook.com/#!/pages/Thessaloniki-Greece/FITNESS-ASKESE-GYMNASTIKE-BARE-GRAMMOSE-DIATROPHE/172359321026?ref=ts

  ReplyDelete
 3. καλημερα φίλε Χρήστο κ ευχαριστούμε για ολες τις γνώσεις και τα κινητρα!.. ειμαι λατρης της γυμναστικής με την ιδια φιλοσοφια που πρεσβευεις!(είμαι fit και γυμνάζομαι συστηματικά)..προσφατα ομως ηρθε κ το προβλημα του πόνου!...προηγούμενο Σαββατο Σειχ Σου: μετά από 1 ωρα τρεξιμο σε γρηγορο ρυθμο και λιγη διαλειμματική και μετα την αποθεραπεία ενοιωσα εντονη ενόχληση στον εσω πλάγιο χιαστο. Ακολουθω θεραπευτική αγωγή (παγοθεραπεία,αλοιφες, ομοιοπαθητική, συμπληρωματα κολλαγόνου κλπ)!...σε ποσο καιρό θα ειμαι ΟΚ για να "ξαμολυθώ" πάλι στα βουνα και στα κουλουάρ?..:) ευχαριστώ!

  ReplyDelete
 4. Αυτό εξαρτάται από δεκάδες παραμέτρους. Πάνε συντηρητικά. Εγώ συνήθως δεν ξεπερνάω την εβδομάδα και μάλιστα χωρίς καμία θεραπεία.

  ReplyDelete