10.8.18

Celebrities και προϊόντα fitness







Ένας συνηθισμένος τρόπος για να διαφημιστεί ένα νέο προϊόν  ή υπηρεσία στο χώρο του fitness είναι με την προσυπογραφή από μια διασημότητα: ποδοσφαιριστή και γενικά επαγγελματία αθλητή,ηθοποιό,τραγουδιστή κλπ.

Γενικά οι υπόψη celebrities δεν έχουν ιδέα από το προϊόν αυτό - πόσο μάλλον από υγεία και fitness - και η μόνη τους σχέση μ' αυτό είναι ότι ενθυλακώνουν κάποιο καλό χρήμα για να εκφρασθούν θετικά για το προϊόν,υπονοώντας συχνά ότι έχει άμεση σχέση με την ακριβοπληρωμένη τους εμφάνιση.

Ονόματα δεν αναφέρω,δεν υπάρχει λόγος και τέτοιου είδους μπλεξίματα είναι τα τελευταία που χρειάζομαι. Άλλωστε οι περισσότεροι από σας θα έχουν πρόχειρα στο μυαλό τους αρκετά παραδείγματα.

Κάποια προϊόντα μπορεί να είναι αποτελεσματικά αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι ήπιας μορφής απάτες που ωθούν τον κόσμο να αγοράζει αναποτελεσματικά προϊόντα σε τσιμπημένες τιμές - γιατί πως αλλιώς θα πληρωθεί η διασημότητα; 

E,αυτό κινείται σαφώς στα όρια του γκρίζου από πλευράς ηθικής...


Τι προϊόντα και υπηρεσίες;


- "καινοτομικά" μηχανήματα γυμναστικής,κυρίως παθητικής

- διάφορα gadgets για κοιλιακούς κλπ

- συμπληρώματα διατροφής

- λιποδιαλύτες

- αντικαταστάτες γευμάτων

- νέες,θαυματουργές δίαιτες που βασίζονται σε έρευνα αιχμής διακεκριμένων προφεσόρων 

- CDs με επαναστατικά προγράμματα προπόνησης κλπ.


Καλό είναι να απέχετε από τέτοια προϊόντα γιατί αφ' ενός μεν είναι βάναυσα υπερτιμημένα κι από την άλλη η συλλογική εμπειρία δείχνει ότι γενικά είναι αναποτελεσματικά.

Μπορεί να θαυμάζετε τη συγκεκριμένη διασημότητα αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό πράγμα,δηλαδή δεν χρειάζεται με τίποτα να πέσετε θύμα του θαυμασμού σας.

Στη σκιά τώρα αυτών των διασημοτήτων υπάρχουν και κάτι άλλες γιαλαντζί όπως κάτι παλιοί αθλητές,γυμναστές,παίκτες realities,γίγαντες του Instagram κλπ που κοιτάνε κι αυτοί να γλείψουν κανένα κοκαλάκι.

Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους,με συμπάθεια τους βλέπω, αλλά μη το δένετε και κόμπο ότι θα κάνετε το ίδιο κορμί με το φορτωμένο με αναβαράκια παλικάρι, γιατί το πράγμα δεν πάει καθόλου έτσι.


Κουμπωμένοι λοιπόν όταν βλέπετε celebrities!


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



No comments:

Post a Comment