9.8.18

Fitness: Το μυστικό που δεν γνωρίζατε







Το μυστικό που δεν γνωρίζατε - και πως να το γνωρίζατε αφού δεν υπάρχει ή αν υπάρχει δεν είναι μυστικό - είναι μια πολύ συχνή μέθοδος των marketers για να αρπάζουν τα ωραία ευρώ σας.

Είναι κάτι που περιβάλλεται με έναν μανδύα εξωτικότητας,μια μυστηριακή αχλή, προορισμένο να τραβήξει την προσοχή σε έναν όλο και πιο μπλαζέ και απαιτητικό κόσμο.

Κάτι ας πούμε που φυτρώνει σε μια ανήλιαγη γωνιά παρθένας ζούγκλας και με το οποίο αρχαίες φυλές έκαναν πράγματα και θαύματα.

Αυτό το κάτι μπορεί να έχει όντως μεγάλη θρεπτική αξία όπως τα blueberries αλλά ως εκεί.

Και βέβαια αν προσπαθήσει να τραβήξει κάνεις την προσοχή με blueberries ή την δική μας ταπεινή σταφίδα π.χ., δεν έχει πιθανότητες να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο ενώ αν πάει με κάτι πιο εξωτικό,κάτι πιο νέο,τότε έχει την προσοχή του κόσμου.

Όπως την είχε με το Garcinia Campogia, όπου τα ίδια χιλιάδες κορόιδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συνωστίσθηκαν μπροστά από πραγματικά και εικονικά γκισέ για να αγοράσουν τον μαγικό λιποδιαλύτη. 

Όπως είχαν κάνει πριν και με τα acai berries,τις κετόνες βατόμουρου,τα goji berries,chia seeds,καφέ με βούτυρο κλπ

To αποτέλεσμα βέβαια μια τρύπα στο νερό και πάλι.

Για fitness μιλώντας, βασιστείτε σε γεγονότα και όχι στον μυστικισμό.

Όταν βλέπετε κάτι που προωθείται με μανία και μαρκετίστικη υπερβολή χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, να είστε κουμπωμένοι.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί η βλακεία να είναι τόσο ανίκητη! 



Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!


Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας



No comments:

Post a Comment