8.3.19

Μικραίνουν τα στήθη των γυναικών με τα βάρη;






Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα βάρη ακριβώς για τον λόγο αυτόν.

Πιστεύεται ευρέως ότι τα βάρη συμβάλλουν στη μείωση του μεγέθους του στήθους τους.

Βλέπουν αθλήτριες - χωρίς πλαστικές επεμβάσεις εννοείται - που χάνουν όγκο από το στήθος τους καθώς μειώνουν αισθητά το ποσοστό του λίπους τους και τρελαίνονται.

Βλέπουν επίσης τις επαγγελματίες bodybuilders που κάνουν συστηματική χρήση αναβολικών να αποκτούν μυική υπερτροφία και ποσοστά σωματικού λίπους τελείως αφύσικα για natural αθλητές.

Η αλήθεια είναι ότι τα βάρη σε μια μέση γυναίκα που δεν παίρνει αναβολικά όχι μόνο δεν της μικραίνουν το στήθος αλλά το κάνουν να φαίνεται και κάπως μεγαλύτερο και βέβαια πιο στητό λόγω της ανάπτυξης των υποκείμενων θωρακικών. 

Είναι λογικό τα βάρη να μην έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω στο μέγεθος του στήθους αφού αυτό δεν περιέχει μυικές ίνες αλλά λιπώδη ιστό,συνδετικό ιστό και μαστικούς αδένες.

Καθόλου λοιπόν δεν θα πρέπει να φοβούνται οι γυναίκες γιατί τα βάρη μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχουν πάνω στο στηθος τους αλλά κυρίως σε όλο τους το σώμα.

Είναι ο μόνος τρόπος άσκησης που μπορεί να διαπλάσει το σώμα τόσο  αποτελεσματικά,να το αλλάξει και να το κάνει να δείχνει τόσο σέξι.

Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι το στήθος μειώνεται σε μέγεθος στα χαμηλά ποσοστά λίπους,είναι ας πούμε το τίμημα για να γίνει μια γυναίκα φέτες.



Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!

Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας


https://www.facebook.com/totalfitness.christos
http://totalfitness-christos.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment