1.5.19

Fitness models και trainers: στα social media βάλτε κανένα ρουχαλάκι παραπάνω!







Δεν είναι από σεμνοτυφία,καμία σχέση!

Είναι θέμα αξιοπιστίας και σοβαρότητας.

Μα τι μας λες τώρα σε μια social media κουλτούρα   όπου το κόκκινο κουμπί των likes πατιέται πολύ πιο εύκολα αφαιρώντας ρούχα και προσθέτοντας προκλητικότητα;

Μιλάω για κείμενα όπου δεν μπαίνει καμία προσπάθεια εκτός από φθηνή,χιλιομπαλωμένη παρακίνηση και βέβαια τίποτα που να έχει κάποια σχέση με τη συνοδευτική φωτογραφία.

Μιλάω ότι δεν πρέπει να περνιέται η φιλοσοφία ότι η  μεγαλύτερη έκθεση του σώματος σε κοινή θέα έχει να κάνει σχέση με αυτοπεποίθηση,υγεία,ευτυχία και τελικά με την ουσία του fitness.

Να φαίνεται το fitness στα μάτια του κόσμου σαν κάτι επιφανειακό και καθαρά αισθητικής φύσης για να μη πω σαν θέμα οφθαλμολαγνείας.

Kι αυτό είναι υποχρέωση των επαγγελματιών του fitness,να μην αναπαραγάγουν δηλαδή τα υπάρχοντα στερεότυπα.

H έλλειψη γνώσεων αντικαθίσταται με γυμνή σάρκα αλλά η γυμνή σάρκα δεν ήταν ποτέ αυτή που κινούσε τα ουσιαστικά νήματα του fitness.

Kάποια φωτεινά και όχι τόσο σέξι μυαλά φρόντιζαν γι αυτό.

Οι trainers και λοιποί επαγγελματίες θα πρέπει κατά την ταπεινή άποψή μου να δίνουν γνώση και αξία και να θέτουν σωστά πρότυπα και όχι να καταντήσουν τις σελίδες τους χώρους οθφαλμόλουτρου.

Τέτοιους χώρους τους έχουμε βαρεθεί και τέλος πάντων το διαδίκτυο βρίθει από δαύτους.

Δεν είναι κακό να φροντίζουν το κορμί τους με τον πιο εμφατικό τρόπο αλλά πιστεύω είναι κακό να το χρησιμοποιούν σαν την επαγγελματική τους κάρτα.


Να είστε υγιείς,αισιόδοξοι και πάντα με ένα χαμόγελο!



Χρήστος Στρογγύλης
Φίλος και συνοδοιπόρος σας




No comments:

Post a Comment